[1er de Maig 2017] Manifestació a Valencia: Recuperem Drets i Llibertats!

  • A València, el sindicat anarcosindicalista ha realitzat un recorregut diferent durant els últims cinc anys.
  • Dilluns, 1 de maig. Manifestació Alternativa. Pl. St. Agustí. 12 Hores VALÈNCIA.

Aquest 2017, CGT tornarà a prendre els carrers aquest 1r maig, amb una manifestació amb recorregut propi i al marge del sindicalisme oficial i dels partits polítics, com venim fent durant els últims cinc anys, des de 2012. 

El 1er maig també és la finalització de les IV Jornades Anarcosindicalistes a València, que van començar el any 2011 per fomentar la memòria històrica i l’activisme sindicalista i llibertari a la ciutat.

Imatges: Cartells editats per la Secretaria de Comunicació i propaganda de CGT-València.

A les 12h, des de Plaça de Sant Agustí. CGT convida a tota la societat valenciana a participar en demanda d’una canvi social, en defensa del que és públic, pel repartiment de la riquesa i el treball, en defensa del medi ambient, per la igualtat, contra la corrupció … .perquè, tot i que ens vulguin vendre el contrari, hi ha Alternativa.

Vine amb CGT, deixem llast, abandonem als responsables i als còmplices del desastre, unim la gent honrada nostres esforços i fem possible, el que avui sembla inabastable. La Confederació us convida a anar «al costat» a nosaltres aquest 1 de maig de 2017, colze amb colze.

Salut i solidaritat.

recorregut; Des Plaça de Sant Agustí – Carrer Sant Vicent – Carrer de la Pau – Plaça d’Alfons Magnànim. Al parc del Parterre farem Miting l’1 de maig


Recordem les excel·lents paraules del company Antonio Perez Collado i d’altres companys, paraules i pensaments que segueixen d’actualitat: