15M, CGT se suma a la mobilització amb motiu del VI aniversari

  • 6 anys de 15M: València, programació aniversari.

VI aniversari del 15M. Aquell moviment social de protesta que va arrencar amb acampades i manifestacions en gairebé tot el territori, per mostrar la indignació de la societat davant els casos de corrupció política, les retallades socials i els retrocés en drets.
La Confederació General del Treball, vol sumar-se a l’homenatge que mereix aquella explosió de lluita, d’acció directa i de solidaritat, en la qual es van anar creant xarxes de suport mutu i desenvolupant un pensament crític col·lectiu. Alhora que ens sumem a la crida a tots els sectors socials, perquè participin activament en els nombrosos actes i manifestacions que s’han convocat amb motiu de complir-se ara sis anys de les acampades a les places de moltes ciutats espanyoles.

La Confederació i el conjunt del moviment llibertari, els seus militants, ens unim a aquella eclosió de llibertat i d’il·lusions compartides des del primer moment perquè vam veure el molt que ens unia amb aquella nova experiència. Vam comprovar que la forma de participar, de debatre i decidir coincidia amb els nostres mètodes i projectes.

Per tot això, des de la CGT celebrem que encara no hagin pogut doblegar el somni del 15M (des del poder i des dels grups que aspiren a ocupar) i cridem a la nostra militància ia la resta de les classes populars a sumar-se a les reivindicacions d’aquest 15M de 2017.

Actes programats: