15 al 19-d València: XVI Jornades Llibertàries CGT

Programa XVI Jornades Llibertàries CGT-València

Quin món volem construir?

Del 15 al 19 de desembre 2014

Exposició “L’anarcosindicalisme de la Transició als nostres dies”

Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12)

Dilluns 15 desembre:
12h: Presentació de les Jornades i de l’Exposició a càrrec de José Manuel Muñoz Póliz (Secretari General CGT), Picón (Secretari General CGT-València), Rafa Maestre i Cristina Escrivà (Comissaris Exposició)

18h30: Xerrada-debat «En quin món estem?» amb Tasio Urra (Professor UV), Josefina Juste (Ràdio Klara i Dones Lliures) i Eduardo Vicent (Sociòleg, politóleg i cambrer). Modera: Puri Eisman (Secretària Comunicació CGT-PV)

Dimarts 16 desembre:
18h30: Xerrada-debat «Un viatge al passat per a fonamentar el futur” amb Carmen Agulló (Escriptora i professora UV), Rosa Brines (Periodista i membre de la Comissió Stanbrook) i José Vicente Martí i Boscà (Metge i historiador). Modera: Emilia Moreno (Secretària General CGT-PV)

Dimecres 17 desembre:
11h: Projecció pel•lícula “La Cecilia” de Jean-Louis Comolli, 1975

18h30: Xerrada-debat “I ens furtaren la memòria i la consciència: La Transició i el moviment obrer» amb José Asensio (CGT-Universitat de València i Coordinador documental “Valentín. La otra Transición”), Rafa Arnal (Escriptor i editor) i Francisco Sanchis Ballester (Extraballador de Macosa i militant de CNT i CGT). Modera: Antonio Pérez Collado (Secretari Acció Social CGT-PV)

Dijous 18 desembre:
18h30: Xerrada-debat «En algo ens equivoquem… Diguem no als valors del capitalisme» amb Heleno Saña (Filòsof i escriptor), Javier Sánchez-Gil (Joves CGT) i María Alejandra Brito (Assemblea Desempleades i Precàries CGT-València). Modera: Enric Tarrida (Secretari Formació CGT-València)

21h30: Performance de Cámara Destemplada en Ateneu Llibertari “Al Margen” (C/ Palma, 3)

Divendres 19 desembre:
18h30: Xerrada-debat «L’eixida és revolucionària” amb treballador representant de la fàbrica autogestionada VIO.ME (Grècia), Eduardo Romero (Cambalache) i José Luis Carretero (Advocat i escriptor). Modera: Emilio Justicia (Militant CGT)

21h30: Festa llibertària en el local de CGT. Av. del Cid, 154-València