Vagues a Renfe i Adif: CGT continuarà amb les mobilitzacions

La primera valoració que volem fer de la jornada de vaga és la de normalitat en el desenvolupament de la mateixa i agrair a tots els companys que van decidir secundar-tot i la traves imposades per l’empresa amb el nomenament d’uns serveis mínims absolutament abusius i el afany desmobilitzador d ‘ «alguns interessats».

CGT va decidir convocar aquesta aturada després de molts intents per evitar-ho; obrint tots els canals possibles de negociació amb les adreces i intentant unir voluntats amb la resta d’organitzacions sindicals dels Comitès Generals d’ambdues empreses. Esforços que van resultar inútils pel desinterès d’uns i altres.

Els motius de la vaga són de sobres coneguts i els treballadors han entès la necessitat de secundar-la per revertir situacions que poden suposar greus conseqüències per al seu futur laboral. La direcció ha demostrat, un cop més, un nul interès a abordar, amb les garanties necessàries per als treballadors, les matèries referides, atenent exclusivament a qüestions menors per «agradar» els que l’emparen sempre en les seves perverses intencions.

CGT no es rendirà i després d’aquesta mobilització, sinó es produeixen esdeveniments diferents als actuals, tornarem a fer-ho, no sense intentar abans que la resta d’organitzacions se sumin a una lluita que els treballadors sempre demanen que es realitzi des de la unitat sindical.

MOBILITZA’T AMB CGT !!

SFF-CGT