Vaga al sector del Telemàrqueting el 28 de novembre per un conveni digne

447-img-20161106-wa0000El nostre anterior comunicat portava per títol “ÉS EL NOSTRE MOMENT”. Amb això volíem expressar el nostre convenciment que, precisament ara, els treballadors i treballadores de telemarqueting tenim l’oportunitat de canviar les coses. Mai abans s’han secundat aturades i vagues d’una forma tan massiva en tot l’estat; mai abans la nostra lluita havia aconseguit tanta visibilitat ni havia rebut tants suports des de mitjans de comunicació i xarxes socials; mai abans s’havia destapat la realitat que s’amaga després de les empreses de telemarketing. És evident, per tant, que hem d’aprofitar aquesta oportunitat per aconseguir l’objectiu: MILLORAR LES NOSTRES CONDICIONS DE TREBALL. I recalquem aquesta última afirmació perquè, des de CGT, no pretenem lluitar per quedar-nos com estem, per evitar retallades o per simplement resistir. Resistir no és suficient. Cal lluitar per aconseguir MILLORES SUBSTANCIALS en el nostre conveni.

CGT va proposar a la resta de sindicats presents en la comissió negociadora (CCOO-UGT-CIG) que continuéssim amb convocatòries de vaga. El nostre convenciment és que “EL MOMENT ÉS ARA”.

PER TANT, DILLUNS 28 DE NOVEMBRE HI HAURÀ VAGA DE 24 HORES EN TOT L’ESTAT. És un dilluns perquè és el dia de major ocupació i, per tant, el dia que més mal fa a les empreses.

Amb caràcter previ, hi haurà concentracions en tots els territoris per reclamar un conveni digne. Concentracions en llocs estratègics que donaran a conèixer a l’opinió pública que la lluita dels teleoperadores i les teleoperadoras segueix avanci. Podem avançar que, en el cas de Madrid, aquesta concentració tindrà lloc a la Plaça de les Galledes (Princesa) el divendres 18 de novembre, i que durant la mateixa es lliurarà un escrit al responsable del SMAC amb motiu del devessall de reclamacions de quantitat per incentius en vacances que s’estan presentant. La ACE, patronal del sector, malgrat perdre aquesta demanda iniciada per CGT en el Tribunal Suprem, segueix sense abonar-los. Es volen quedar amb els diners de la gent, però no ho anem a consentir.

Des de CGT pensem que anem pel camí correcte, perquè la lluita és l’únic camí. Només així podrem aconseguir les millores que tant mereixem: més contractes de jornada completa, més indefinits, millores salarials, més prevenció de riscos i més conciliació de la vida personal i laboral… Per citar les qüestions més rellevants.

Hi haurà campanyes en xarxes socials. Som 96.000 treballadors i treballadores en el sector. Si tots posem una mica de la nostra part, les nostres mobilitzacions tindran encara més repercussió. Us demanem, per tant, col·laboració en aquest sentit en les properes dates. El twitter del sector de telemarketing és @cgttelem. A Facebook podreu trobar-nos si busqueu Sector Federal de Telemarketing CGT. Estigueu atentes a les campanyes que anirem llançant!

UN ALTRE CONVENI ÉS POSSIBLE, TU TENS MOLT A DIR!!!

Sector Federal de Telemàrqueting de la CGT
https://www.cgt-telemarketing.es/
https://www.facebook.com/cgttelemarketing/

comunicado-convenio-7-11-16.pdf