Concentració d’usuàries i professionals sanitàries contra el genocidi en Palestina

La Confederació General del Treball (CGT) convoca el dijous 14 de desembre, a les 13 hores, al costat de treballadores i usuàries de l’Hospital Universitari de La Fe, una concentració contra el genocidi en Palestina a les portes de l’hospital.

Per donar així suport a les treballadores sanitàries a Palestina i denunciar els crims del genocida Estat d’Israel. Sanitàries i usuàries dels serveis públics de salut, és el moment!.

Com a treballadors sanitaris, considerem el nostre deure denunciar l’atac massiu perpetrat en els últims dies contra els hospitals de Gaza, portant fins a extrems inimaginables la seua crueltat, incloent-hi els assassinats selectius de pacients ingressats en unitats de vigilància intensiva, els talls del subministrament d’electricitat i oxigen, que han provocat la mort de neonats en les incubadores, els atacs contra els llocs on s’agrupen els ferits, i els assassinats del personal sanitari.

Ens commou cada dolor, cada ferida, cada mort. I entre la digna gent de Gaza recordem als nostres col·legues sanitaris que, lluny de rendir-se, decideixen romandre al costat dels seus pacients, en jornades extenuants, amb l’amenaça constant que cada hora siga l’última.
Assenyalats com a objectius militars, perquè simbolitzen l’esperança de vida entre tanta mort, decideixen donar la seua per la dels seus veïns, i enarborar eixa bandera, la de la vida, fins al seu mateix final. Molts han mort ja, molts altres estan ferits i molts més aguanten com a autèntics herois. Imaginem el seu cansament, el seu sotsobre, les seues llàgrimes, la seua por, la seua angoixa i no podem més que solidaritzar-nos amb ells, que agrair-los la seua gesta, que hauria de ser per sempre un exemple per a tots.

Finalment, també volem denunciar la forma en què Israel pretén deixar al món cec, atacant directa i deliberadament als nostres ulls: els reporters perseguits i assassinats, tant ells com les seues famílies, i negant l’accés a la premsa lliure per a una cobertura independent de la realitat d’esta massacre.

Tota la nostra solidaritat va per als nostres germans sanitaris, que lluiten contra la mort als hospitals de Gaza: 14 de desembre a les 13.00 h. ens concentrem a les portes de l’Hospital La Fe de València.

SOLIDARITAT