Últims resultats de les eleccions sindicals on va participar CGT-Metall a València

El sindicat del Metall (MENQ-V) de la CGT a València informa dels resultats obtinguts en l’últim trimestre de l’any 2017.

Carglass: Empresa de la província de València amb diferents centres de treball. Es dedica a la reparació de llunes de d’automòbil. Compta amb 42 treballadors, dels 3 representants sindicals a triar, la CGT n’ha obtingut 1. Va ser el més votat.

Finder: Ubicada en la Pobla de Vallbona, aquesta companya fabrica aparells de mesura (sector electrònica). Té 143 empleats i li corresponen 9 representants, 2 d’ells en el col·legi de tècnics i 7 pel col·legi d’especialistes. En aquest últim, la Confederació ha obtingut 4 delegats, sent l’organització més votada en la candidatura.

CESPA GR: Es troba en la Factoria Ford i es dedica a la gestió de residus industrials. La seua plantilla està formada per 36 persones. De 2 delegats, CGT ha obtingut 1. Va ser el més votat dels dos.

TSI: També es troba en la Factoria Ford. La seua activitat està dedicada a tasques auxiliars del sector de l’automòbil. 178 treballadors van ser cridats a triar 9 representants. Aquests corresponen 1 al col·legi de tècnics (on la CGT no es va presentar) i 8 pels especialistes. D’aquest col·legi, el sindicat va assolir 7 delegats amb 94 vots. La UGT en va obtindre 14. Cal destacar que, des de la formalització del preavís d’eleccions, l’atac va ser constant cap als candidats de la CGT.

COMSA: A València, fa manteniment integral amb una plantilla de 54 treballadors. En les eleccions parcials que es celebraven per a elegir 1 representant, la CGT va obtindre-lo. Així, unit als 2 representants que ja teníem, configura un Comité d’empresa de 5 delegats amb 4 de la CGT.

MENQ-V (Sindicat del Metall de CGT València)