Les treballadores de neteja del Complex 9 d’Octubre tornaran a protestar demà contra els acomiadaments i la precarització

El col·lectiu, afectat per les retallades del Consell que implicaran, d’aplicar-se, l’acomiadament de més del 50% de la plantilla actual de subcontractes de neteja de la ciutat administrativa de la Generalitat Valenciana així com un empitjorament significatiu de les condicions ja de per si mateix precàries, tornarà a manifestar-se el dimecres 22 d’octubre als 11h30 en el complex.

El passat 23 de setembre va tenir lloc la primera de les protestes de les treballadores de la neteja en el Complex 9 d’Octubre.

Des de llavors, les concentracions s’han repetit en diverses ocasions però el Consell segueix avance amb el seu pla generalitzat de “estalviar” retallant en l’essencial, engrossint les llistes de l’atur i precaritzant, més si cap, les condicions de treball d’aquelles i aquells que menys tenen.

Contra aquesta política neoliberal, es manifestaran demà novament les treballadors de les subcontractes de neteja del Complex 9 d’Octubre. Serà a les 11h30.

La Confederació General del Treball manifesta el seu suport a la lluita, destaca la solidaritat mostrada pel funcionariat (s’ha fet lliurament de 1.000 signatures de funcionaris contra el plec de condicions) i assenyala que continuarà informant de les pròximes mobilitzacions.