Treball i Comunitat: Cooperativa Agroecològica Aixada com Eixida

Molt bon dia amigues i amics!

Avui ens apropem un poc a les vostres pantalles, posant en marxa una xarxa comunicativa virtual, a la que vos afegim i agraim de que en sigau.
Hem decidit actualitzar el nostre treball per fer-lo mes visible i comunitari, i per aixó que tractarem de presentar-nos a les vostres tecnologies amb regularitat, a partir d’ara!

La nostra intenció será:

– fer-vos arribar la informació de les activitats i esdeveniments que s’originen a les nostres terres o per la defensa del nostre territori
– que sapigau dels productes que disposarem cada setmana
– rebre de la vostra part qualsevol aportació, recomanació o comentari que ens faÇa sentir que estem més connectats en la comunitat.

Es evident que si algú de vosaltres no vol rebre aquesta info, sols ens ho haurá de comunicar.
Be, per comencar aquest “diari”de l’Aixada com Eixida, tenim la satisfacció de pensar que el treball i la resisténcia ecológica que defensa el nostre col.lectiu, s’exten més enlla de les terres ocupades, i arriba fins els racons del territori que més ho necessiten.
Aquesta setmana passarem alguna estona a l’Albufera, posant en marxa com molts sabeu, la iniciativa del 1er Banc de Palla d’Arrós!!

Clica ací  si vols escoltar-nos a l’entrevista que ens va fer la ràdio d’Alzira sobre el projecte.

Divendres que ve, dia 24, vos convidem a passar una jornada de sensibilització, per la defensa de la nostra natura, la que tenim més a prop.

Realitzarem un acte amb les diferens agrupacions que han participat de la iniciativa per parlar-ne en primer lloc de la importancia de la participació ciutadana en la politica territorial i la conservació del medi; i que també ens servirá per plantejar-se la diferencia entre residu i recurs, vist desde la óptica de l’autonomia, i totes les oportunitats que aixó ens ofereix.

L’acte comencará a les 17 h. al port de Catarroja. Vos esperem!

I recordeu, dimarts és dia de forn i de repartiment de comandes.
Avuí és l’últim dia per a fer les vostres comandes.

de forn:

– Pa (integral, ségol/centeno amb mèl, fogassa de 500 i de kilo)
– Dolços (coques, magdalenes, carabasses torrades (com les que teniu a la imatge preparades per a entrar al forn…)
– Salats (empanades de pisto i coca de cacau)

i d’hortalisses

– Cistelles de 5 i 10 €

Envieu-nos les vostres comandes a cooperativaaixadacomeixida@gmail.com
i vos ho collirem i prepararem amb molt de gust.

I enrecorda’t de que cada DISSABTE ens pots trobar al matí a la parada del Mercat de Picassent! I cada DILLUNS al Mercat de les Casetes d’Alcásser

Tria les hortalisses ecològiques fresques collides a la nostra horta i emportat sempre de regal un manoll d’herbes aromàtiques a casa!
I d’ací a poc vos informarem de les III Jornades de Centres Socials que organitzem desde el Montó I l’Aixada Com Eixida i que tindran lloc d’ací a dues setmanes…Seguiu-nos a la nova pagina de Facebook per a estar al dia!

I això és tot, que passeu una bona setmana amb salut i bons aliments!
L’Aixada com Eixida