Tots/es amb Teresa Romero

Des del Sindicat de Sanitat de Madrid de CGT volem mostrar el nostre més sincer suport a la nostra companya Teresa Romero i deixar clar que les responsabilitats sobre la crisi del ebola han de recaure principalment en la ministra de Sanitat, el conseller de Sanitat i el president de la Comunitat de Madrid, als que considerem responsables directes de tot el que està passant per la seva nefasta gestió i actuació.

El Sindicat de Sanitat de Madrid no permetrà que se segueixi difamant a la nostra companya per part dels gestors polítics que són els veritables culpables d’aquesta situació. Vergonya els hauria de donar dedicar només a culpar Teresa Romero d’haver contret la malaltia del ebola per poder ells llevar-se la responsabilitat de sobre.

Estem farts que en aquest assumpte, com en altres anteriorment, es carreguin les culpes sobre els treballadors i no sobre els responsables directes que, amb les seves polítiques de retallades i privatitzacions, ens estan portant a aquestes situacions dramàtiques.

Des de CGT tornem a demanar la dimissió de tots els responsables en matèria sanitària per la seva nefasta gestió al capdavant d’aquesta crisi i tornem a reiterar el nostre total suport a la nostra companya Teresa Romero, així com el nostre desig fervent que es recuperi i torni a estar treballant entre nosaltres.

SINDICAT DE SANITAT DE MADRID CGT