Programa Fira Alternativa 2017 a València

9, 10 i 11 Juny: Al llit del Túria, entre el Pont de les Flors i de l´Expoxició de València.

La Fira Alternativa celebra trenta anys inspirant consciències.

La 30a edició se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de juny a València.

La Fira s’ubica al vell llit del Túria (entre els ponts de l’Exposició i de les Flors).
La Fira Alternativa de València celebra el 2017 la seva trentena edició. Complim treintaaños inspirant consciències a la ciutat de València. En aquesta nova cita, que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny, volem commemorar les tres dècades que hem compartit i recordar la Fira des dels seus inicis fins ara.

Una mirada enrere carregada de futur que inspira el cartell de la trentena edició. En aquests trenta anys d’història hem dirigit la nostra mirada a la consciència antinuclear, la defensa de mitjans de comunicació alternatius i la llibertat d’expressió, l’antimilitarisme, el feminisme, el treball, el territori, els col·lectius «Salvem», l’educació lliure, la defensa animal, la justícia social, la agrovida i la lluita contra els desnonaments i un habitatge digne per a totes. Tres dècades oferint alternatives!.

La Fira ha estat tot aquest temps una eina de difusió del treball artesanal, la alimentació vegetariana i ecològica i el pensament crític que es reflecteix a través de les accions de les persones i els col·lectius que participen a la Fira. I que no hauria estat possible sense el treball dels i les voluntaris i voluntàries que col·laboren de forma desinteressada en l’organització de la Fira Alternativa a través del Col·lectiu Calidoscopi, que no rep subvencions ni remunera als voluntaris i voluntàries que participen en cada edició .

Fidels a la nostra essència, la trentena edició mostrarà l’artesania de proximitat, organitzarem tallers, xerrades i coneixerem als col·lectius socials que lluiten per un altre món possible.