Professionals i usuàries de La Fe es concentren contra el genocidi a Gaza

Professionals sanitàries i usuàries de l’Hospital Universitari de La Fe s’han concentrat dijous 14 de desembre al matí contra el genocidi a Gaza i per mostrar suport al poble palestí que està patint l’agressió israelià.

Dijous 14 de desembre a les 13 hores, unes 60 persones, treballadores i usuàries de l’Hospital Universitari de La Fe, juntament amb el sindicat CGT, s’han congregat davant de l’hospital per mostrar suport al poble palestí i condemnar el genocidi que Israel està cometent a Gaza. Durant una hora s’han cridat consignes contra el genocidi israelià a Palestina, el cessament dels assassinats, segrestos i execucions cap al personal sanitari a Gaza i Cisjordània, contra la crueltat i aferrissament del règim “nazi-sionista” contra la població infantil, dones i persones ancianes.

A la concentració s’ha fet esment al personal sanitari com a “llavors de futur i resistència del territori usurpat i ocupat des de fa set dècades”, a més han condemnat “el sabotatge inhumà als recursos de supervivència, en definitiva el que constitueix el genocidi més pervers imaginable, crims de lesa humanitat perpetrats davant de la inacció i amb la col·laboració d’occident per acció o omissió”. Tampoc no ha faltat la denúncia de “la venda d’armes, la col·laboració militar, econòmica i logística de l’Europa còmplice, l’ambigu paper de l’estat espanyol que, mentre col·labora amb el règim genocida enviant fragates a través dels seus socis de l’OTAN declara amb la boca petita un suposat ànim pacifista”.

Les assistents a la concentració han cridat a la resposta del personal sanitari en solidaritat amb els equips sanitaris a Palestina “els que demostren dia rere dia una altura moral en defensa de la humanitat impossible d’igualar davant de cap escenari històric”.