Presentació Campanya No al TTIP València – 25 Feb 2015

La campanya NO al TTIP a l’Estat espanyol, que és part de la campanya STOP TTIP europea, està formada per organitzacions de la societat civil que comparteixen una profunda preocupació per les diverses i greus amenaces que plantegen el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP en anglès) entre la UE i EEUU i el Tractat Integral de Comerç i Inversió (CETA en anglès) entre la UE i Canadà.
496x702xnoalttip_valencia.png.pagespeed.ic.ZqNrH88_JHEn el País Valencià, la campanya està ja activa a Castelló i Alacant, i a València serà presentada oficialment el dia 25 de febrer en l’Auditori del Jardí Botànic (C/ Beat Gaspar Bono – València) a les 19:00.

En aquest acte, les organitzacions que estiguen d’acord a formar part de la campanya tindran l’oportunitat de signar la seua adhesió a el “Manifest NO al *TTIP”, i mostrar d’aquesta manera el seu compromís amb el rebuig de les actuals negociacions sobre el TTIP i la ratificació del CETA. A més, l’humorista Xavi Castillo ens oferirà la seua visió del que es cou amb aquests tractats en una de les seues singulars representacions.

Fem una crida a sindicats, partits, col•legis professionals, organitzacions agràries, associacions, plataformes, fundacions, assemblees ciutadanes, ONGs, Universitat, i col•lectius culturals o de qualsevol altra índole, així com a la ciutadania en general, perquè se sumeixen a aquest gran projecte de parar a les corporacions transnacionals i posar a les persones, el medi ambient i la democràcia per davant dels seus beneficis.

Us enviem el Manifest en valencià i en castellà per a que el conegueu i li doneu difussió, així com el cartell en format pdf per a que l’imprimim i empaperem València entre totes.

Us esperem a tots i totes. Per favor difondre.

Per a adherir-se a la campanya: noalttip@attacpv.org
Facebook de la campanya : https://www.facebook.com/NOalTTIPvalencia?fref=ts
Web de la campanya estatal : http://noalttip.blogspot.com.es