PAH convoca Concentració demà, dia 11, a les 20:00 Delegació Govern València

LA PAH VALÈNCIA CONVOCA CONCENTRACIÓ DEMÀ, DIA 11, A LES 20:00 EN SOLIDARITAT AMB LES DINOU PERSONES DETINGUDES A MADRID PER PROTESTAR PACÍFICAMENT
Durant el matí d’avui dimarts 10 de març, quasi matinada, un total de dinou persones han sigut detingudes, en el madrileny districte de Moratalaz, per un presumpte delicte contra les altes institucions de l’Estat. El seu delicte ha sigut protestar pacíficament en un acte, convocat en una administració, contra la violència d’un govern que, presumint amb un triomfalisme hipòcrita i irreal, exerceix la seua violència contra famílies desnonant-les de les seues cases.
L’últim resum de l’INE confirma que el nombre de desnonaments ha augmentat un 7.4% i, encara que estem a l’espera i no ho podem confirmar, augurem que les dades del CGPJ d’aquest divendres 13 de març no seran millors. 8.819 famílies van iniciar un procés d’execució hipotecària sobre el seu habitatge habitual, un 2,9% més que en el mateix trimestre de 2013.
Amb aquestes dades en la mà exigim al Govern, com en reiterades ocasions, l’adopció de mesures reals que solucionen de forma efectiva l’actual problema habitacional. Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca insistim que les últimes mesures adoptades solament serveixen per a maquillar en període electoral una situació que cada vegada colpeja a més famílies abocant-les al dolor i el sofriment.
També volem denunciar l’actuació policial d’avui per a detenir a qui lluiten pel dret efectiu a un habitatge digne. Per açò entenem i ens col·loquem al costat, no solament de les detingudes amb els qui ens solidaritzem, sinó també al costat de les famílies que han vist com eren separades dels seus sers estimats.
Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca denunciem també, com hem vingut fent durant aquests últims sis anys, la violència exercida pel Govern i les administracions amb cada desnonament, amb cada tall de llum o amb cada trucada exigint el pagament d’un deute. Continuarem desobeint aquesta violència institucional, pacíficament, tal com venim fent, i denunciant abusos i assenyalant als culpables.
ACUDEIX¡¡ PEL DRET A l’HABITATGE¡¡ SÍ ES POT¡¡