Les Marxes de la Dignitat convoquen noves mobilitzacions

Des de les Marxes de la Dignitat considerem que només amb l’organització i lluita de les treballadores i treballadors, de totes les persones que lluiten contra aquestes polítiques i contra aquest sistema podrem canviar les coses. Per això, hem acordat convocar noves mobilitzacions que es concreten en:

– Marxa de la Dignitat al País Valencià. Diverses columnes eixiran des de diverses localitats valencianes durant el mes de novembre per confluir a València dissabte 15. Estan confirmades columnes des d’Alacant, Castelló i Bunyol. S’està estudiant la possibilitat d’una columna des de Gandia.

– Setmana estatal de lluita del 24 al 29 de noviembre. Durant aquesta setmana es faran accions per reivindicar: pa, sostre, treball i dignitat. A València es faran accions cada dia de la setmana:

Dilluns 24. Cadires de la fam contra la descocupació i la precarietat. 11:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament
Dimarts 25. Participació en la manifestació contra la violència de gènere. 19:00 hores al Parterre.
Dimecres 26. Acció a favor dels serveis públics, educació i sanitat.
Dijous 27. Acció contra el frau fiscal i per la renda básica.

– A més, dissabte 29N es faran manifestacions a nombroses ciutats de l’estat. A València es farà una manifestació que eixirà des de la Plaça de Sant Agustí a les 18:00 hores que acabarà davant de la Delegació del Govern (carrer Colom).

CGT fem una crida a la participació activa, tant en la seua organització com en les accions convocades.