Les Marxes de la Dignitat avancen cap a València #Marxes15N

  • Continuen les Marxes de la Dignitat que arribaran aquest dissabte a València
  • CGT dóna suport a les Marxes de la Dignitat
Companys de l'assemblea, Tonin i Adolfo i altres plataformes i organitzacions en la columna nord de les marxes de la dignitat direcció Almenara ...
Companys de l’assemblea, Tonin i Adolfo i altres plataformes i organitzacions en la columna nord de les marxes de la dignitat direcció Almenara …

La columna 22M de Castelló, formada per una vintena de persones, va finalitzar ahir la seva primera etapa de les Marxes de la Dignitat al País Valencià, amb l’arribada a Vila-real a les 17:00 hores. Després de lliurar el seu manifest a l’Ajuntament i prestar atenció als mitjans de comunicació, es va realitzar una assemblea oberta a la mateixa plaça. Aquesta primera etapa és una de les cinc etapes de la columna 22M de Castelló en el seu camí cap València on s’arribarà dissabte 15 de novembre.

La segona etapa es farà hui entre Vila-real i la Vall d’Uixó. En aquesta població s’ha negat l’ús del Poliesportiu Municipal per domir la qual cosa suposa, en opinió de les Marxes de la Dignitat, una actitud feixista i retrògrada per part dels que “no representen el poble”. En aquesta etapa es passarà per Les Alqueries i Nules per acabar a la Vall d’Uixó al voltant de les 17:00 hores.

La Marxa de la Dignitat al País Valencià reivindica pa, treball, sostre, dignitat i no a la corrupció. Sota aquestes reivindicacions tres columnes caminaran per diverses poblacions per confluir totes tres a la ciutat de València el proper 15 de novembre. La primera columna que va eixir caminant és la de les Comarques del Sud que va iniciar el seu camí a Elx i Alacant el passat 4 de novembre, i que hui arribarà a Xàtiva. En aquesta columna caminen una trentena de persones. A més, demà dimecres 12 de novembre, eixirá la tercera columna des de Bunyol (Plaça de l’Ajuntament) a les 9:30 hores per fer la primera etapa fins a Cheste.

Dissabte 15 de novembre la confluència de les columnes es farà a la Plaça de Patraix al voltant de les 12 hores on s’espera també l’arribada d’autobusos de diverses poblacions i des d’on s’eixirà en manifestació, a les 17:00 hores, per arribar a la Plaça de la Mare de Déu.

Info de recorreguts ->

Columna Castelló:
10N Castelló – Vila-real
11N Vila-real – Vall d’Uixó
12N Vall d’Uixó – Almenara
13N Almenara – Sagunt
14N Puçol – Meliana
15N Meliana (eixida 9:30) – València (entrada per Orriols a les 11 hores)

Columna València:
12N Bunyol – Xest
13N Xest – Quart
14N Quart – Aldaia
15N Aldaia (eixida 10:00) – València (entrada per Avinguda del Cid a les 11 hores)

Columna Alacant:
4N Elx – Aspe / Alacant / Aspe
5N: Aspe-Elda
6N: Elda-Castalla
7N: Castalla-Ibi
08N: Ibi-Alcoi
9N: Alcoy-Beniarrés
10N: Beniarrés-La Pobla del Duc
11N: La a Pobla-Xàtiva
12N: Xàtiva-Alzira
13N: Alzira-Silla
14N: Silla-Parc Alcosa ( amb parada a Catarroja )
15N: Parc Alcosa (9:30 – 10:00) –València (entrada per Sant Marcel·li a les 11 hores)

#15Novembre
#15Nvalencia
#15N
#15N2014
#Marchas15N
#TotesaValència