Manifest sindical per la llibertat d’Alfon i convocatòries de mobilitzacions

EN DEFENSA DE LA VAGA GENERAL
Alfon Llibertat!

El 14 de novembre de 2012 realitzàvem l’última Vaga General. Els objectius d’aquesta vaga continuen plenament vigents. La Reforma Laboral que saqueja i destrossa els llocs de treball, els drets, salaris, les condicions de treball i la negociació col·lectiva. Les retallades, que continuen i s’amplien cada vegada que preparen o preveuen nous Pressupostos Generals de l’Estat o de Comunitats Autònomes. Les privatitzacions de serveis públics com educació, sanitat i transport, que continuen deteriorant la qualitat de vida del conjunt de la classe obrera.

Han passat dos anys i no s’albira que realitzem, ni es vulgui convocar, una altra vaga general, a pesar de la seva necessitat. Si ja en la Vaga General realitzada aquell mateix 2012, el 29 de març, vam veure com augmentava la repressió contra els treballadors en lluita, en la Vaga General del 14 de novembre aquesta repressió es va multiplicar.

Alfon és el cas emblemàtic d’aquesta repressió. Va ser detingut en el matí del 14-N quan es dirigiria al piquet del barri madrileny de Vallecas i acusat falsament. Però hi ha milers de Alfon en tot l’Estat. Milers de treballadors i treballadores que simplement participaven activament en la vaga, acudint a les cites sindicals en la seva empresa o en el seu sector, als piquets informatius, etc. Molts d’ells tenen també peticions de presó acusats de “delicte contra els drets dels treballadors” que pot implicar penes de presó entre 6 mesos i 6 anys.

Les mentides, muntatges i falses acusacions contra els treballadors xoquen amb la impunitat que mantenen els grans empresaris, polítics i banquers que defrauden i espolien a vista de tots i que segueixen en llibertat gaudint dels seus robatoris. La lluita de classes es veu perfectament reflectida en la “justícia” actual. L’objectiu que persegueixen amb la repressió està clar: parar la contestació i la resistència social per mitjà del terror. No es conformen amb la col·laboració dels sindicats del sistema amb la seva anomenada “concertació social” que ens té a la classe obrera en la completa indefensió mentre ens massacren drets, salaris i llocs de treball. Volen aturar a totes les que vam lluitar. Que no es mogui ningú.

En contra del que promouen en els seus mitjans de comunicació: que les mobilitzacions no serveixen per res, la repressió ens està confirmant precisament el contrari. Aquí estan els casos de Carmen i Carlos a Granada condemnats a tres anys de presó per participar en un piquet el 29-M. Laura Gómez, responsable de CGT a Barcelona empresonada durant quatre setmanes i amb petició 36 anys de presó per cremar una caixa amb bitllets de mentida davant la Borsa en la VG del 29-M. Els dos acusats de la CNT de Logronyo per la vaga del 14-N que acumulen sancions que podrien sumar 7 anys de presó. Els 4 de Compostela per a qui demanen també pena de presó per participar en un piquet el 14-N. Ana i Tamara condemnades a tres anys presó acusades de tirar pintura a una piscina durant la vaga. Els 8 de Airbus, de CCOO, amb peticions de 64 anys de presó. Els 6 del 14-N de Gijón per als quals també demanen presó, etc, etc. Presó i càstig per a tots per lluitar.

Ens volen pobres, sense drets i submissos. El dret a vaga és un dret fonamental, i la Vaga General més fonamental si cap. El Govern i la Patronal estan criminalitzant-lo per a deixar-lo en paper mullat. Sembren el pànic entre els treballadors i treballadores perquè no se sumin a la lluita. Les organitzacions sindicals alternatives, al costat dels treballadors i treballadores més conscients, no ho anem a permetre.

La lluita contra la repressió forma part de la nostra activitat. La defensa del dret a vaga, i a la vaga general, és responsabilitat de tota la classe obrera. Ni ens anem a rendir, ni ens anem a deixar acoquinar. Per això estem en aquesta mobilització per la llibertat de l’Alfon, per la llibertat de tots els lluitadors i lluitadores.

Visca la lluita de la classe obrera, VISCA LA VAGA GENERAL!.

AST.- CGT.- CoBas.- Solidaritat Obrera

 Convocatòries de mobilitzacions:

Manifestació a Vallekas, 10 setembre, 19:00 h Metro Buenos Aires, Avda. Albufera a Plaza Vieja

Concentració Internacional, 16 setembre 19:00h. Puerta del Sol, Madrid

Concentracions davant les Delegacions de Govern a tot l’estat espanyol i en totes aquelles ciutats on sigui possible el 16 de setembre.

Concentració Judici, 18 setembre 12:00h. Audiència Provincial Madrid, Metro Avda. Ilustración.

 Més informació campanya Alfon llibertat: