Les treballadores de Neteja del Complex 9 d’octubre, convoquen mobilitzacions en defensa dels seus llocs de treball

Després de l’assemblea convocada per CGT a València, el passat dissabte 13 de setembre amb tots els treballadors i treballadores de les contractes afectades, s’ha convocat les primeres mobilitzacions.
Les concentracions tindran lloc els 23 i 26 de setembre a les 11 hores al Complex 9 d’octubre.

Documento-1-página001

El  nou plec presentat per la Generalitat Valenciana per a la subhasta de la neteja en la seua ciutat administrativa, complex 9 d’Octubre, suposa en el cas que totes estigueren a jornada completa, desapareixerien ja d’entrada 11 llocs de netejadora, un i mig d’especialista i 2 i mig de responsables d’equip.  Si aplicàrem mitges jornades serien 22 llocs de trebal, arreplega una reducció en el segon any del 29,10% d’hores de treball efectives, xifra que es tradueix en altres 10 persones a jornada completa o 20 empleades a mitja jornada acomiadades. (Veure comunicat anterior: CGT denuncia que la subcontractació de la neteja en el Complex Administratiu 9 d’Octubre suposa reduir a la meitat els llocs de treball)

Seguint amb les polítiques de retallades en els serveis públics, la generalitat redueix en el nou plec de condicions de neteja més del 50% de la plantilla, amb aquestes condicions serà impossible atendre la neteja diària de manera correcta de les instal · lacions, que recaurà en les vostres pròpies taules.
Us recordem que han començat amb les contractes, després, no només serem nosaltres, seran també interins, laborals, funcionaris …., Que veuran minvades les seves condicions i que es veuran en el SEPE, ja que la legislació aprovada ho permet.

Tota persona està exposada a trobar-se més tard o més d’hora en la mateixa situació, ja que emparant-se en legalitats injustes retallen sense parar, alhora que gasten a mans plenes en assessors i prebendes que no beneficien en res a la societat i menys a la classe treballadora. Grècia, amb 595 dones acomiadades al ministeri d’hisenda (funcionàries) és un clar exemple del nostre futur.
Des de CGT diem PROU JA i us informem que les treballadores i treballadors de neteja del centre ens hem organitzat per lluitar en contra de la injustícia del plec de condicions de neteja realitzat per aquest centre; i us demanem que doneu suport nostra lluita, perquè és la de totes les persones que treballem al complex; avui som nosaltres, demà seran altres i les xarxes que es generin avui poden servir també per a les pròximes lluites.

El dia 23 de setembre des de les 11 fins a les 14 hores esteu totes i tots convocats a una concentració per protestar contra l’injust plec de condicions, perquè suposa l’acomiadament de més de la meitat de la plantilla de neteja, perquè som treballadores i treballadors que tenim condicions socials i econòmiques la precarietat és difícil de superar (algunes de nosaltres tot just arribem a cobrar 200 € al mes) i perquè ens hem cansat ja que ens imposin cada vegada una vida miserable.

Així mateix, el dia 26 de setembre a la mateixa hora hi haurà una segona concentració, i continuarem lluitant i convocant accions, arribant si cal a una vaga indefinida, fins la retirada del plec.
Us esperem a totes i a tots; la nostra lluita és la vostra lluita.

NO MÉS RETALLADES DEFENSA ELS TEUS DRETS

Sindicat de Neteja-CGT
Avd del Cid 154-B; Tel 96 313 43 51, ​​96 383 44 40.- Fax 96 383 44 47

Cgt Informa CGT Valencia