Home / Noticies / La Generalitat Valenciana contracta una empresa vinculada a l’extrema dreta per a la seguretat

La Generalitat Valenciana contracta una empresa vinculada a l’extrema dreta per a la seguretat

Li encarrega per 330.000 euros la vigilància de la Conselleria d’Educació.

segurataLa Conselleria d’Educació del govern valencià ha contractat l’empresa Levantina de Seguridad SL, vinculada al grup d’ultradreta España 2000, per fer les tasques de vigilància i seguretat ‘de diversos edificis on s’ubiquen els serveis centrals de la conselleria’. Així consta en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d’avui, en què s’especifica que l’adjudicació del servei és per un import de 332.048 euros. No és la primera vegada que la Generalitat Valenciana contracta aquesta empresa per fer tasques de seguretat.

El president de Levantina de Seguridad és José Luis Roberto, cap del grupuscle ultradretà España 2000 i un dels responsables de l’associació de proxenetes més gran de l’estat espanyol. Els vincles d’aquesta empresa amb l’extrema dreta són evidents, i es poden comprovar: des de la web es pot accedir a una botiga en línia on es venen banderes i complements amb simbologia feixista i nazi.

Aquesta empresa ha rebut nombrosos contractes públics per part de la Generalitat Valenciana, en alguns casos tan aberrants com la vigilància de centres de menors sota control de la conselleria de Benestar Social.

VÍDEO: El reportatge de TV3 sobre l’extrema dreta que els valencians no van poder veure