La CGT recolza la vaga general francesa contra la reforma laboral

A la seu de CGT-València

Hui, 14 de juny, els treballadors i treballadores francesos es mobilitzen contra la Loi du Travail, una reforma laboral regressiva rebutjada massivament que va començar a ser contestada el 9 de març.

La Confederació General del Treball al País Valencià mostra la seua solidaritat i suport a la classe obrera del país veí i celebra la seua modèlica lluita.
La Confederació General del Treball ( CGT ) de França. El sindicat que lidera les protestes contra la reforma laboral confia que la manifestació convocada per a aquest dimarts sigui , superior a la del 31 de març , fins ara la marxa més multitudinària contra el polèmic projecte de llei del Govern. Aquell dia van sortir al carrer 390.000 persones, segons la policia, i 1,2 milions, segons els sindicats.

Aquesta vegada, la manifestació tindrà més impacte en un país ficat de ple en l’Eurocopa de futbol. Així mateix, les vagues segueixen en alguns sectors estratègics. Així en els ferrocarrils, per aquest dilluns està prevista l’anul·lació del 10% dels trens d’alta velocitat ( TGV ) , la meitat dels altres combois de llarg recorregut , el 30 % dels regionals i el 40 % dels rodalies a la regió de París.

Fotos: Seu de l’organització a València

Francia: La clase obrera entra en acción

Huelga de electricidad en Francia: los trabajadores conectan la luz a hogares pobres

Clase trabajadora francesa en pie de guerra contra la reforma laboral