La CGT crida a prendre els carrers el 25-F en defensa de les pensions i dels Serveis Públics

Manifestació «Per unes pensions públiques i dignes! i Contra la pobresa energètica».

Eixida dissabte 25 de febrer, a les 12 hores, des de Plaça de Sant Agustí, València.

La manifestació del 25 de febrer, convocada per les Marxes de la Dignitat, donarà prioritat a la defensa de les pensions públiques, el No al pagament del deute, l’exigència d’Amnistia Social per a totes les persones empresonades, encausades o comiats de les seves ocupacions per exercir el dret a la protesta i la defensa dels Serveis Públics com a Drets essencials de totes les persones per desenvolupar un projecte de vida digne.

La CGT, en aquesta mobilització encaixa la seva campanya ‘EN DEFENSA DE LO PÚBLICO’ anunciada públicament als mitjans de comunicació el passat 21 de desembre. Amb ella pretenem conscienciar la societat de la situació en què es troben els serveis que fan possible una vida digna a totes les persones: habitatge, prestacions socials, educació, justícia, cultura, transport, sanitat, informació, etc.

D’altra banda, la CGT pretén fer un front comú per a la defensa de tots aquests drets i llibertats fonamentals que estan sent agredits amb l’objectiu de recuperar les empreses i serveis públics que els governs han anat robant a la ciutadania, a través de privatitzacions a al llarg de tots aquests anys.
Són reivindicacions totalment transversals perquè afecta totes les persones i sectors. En aquest sentit, com no podia ser d’altra manera, la Confederació General del Treball posa l’atenció en la repressió, recalcant que el dret a la vaga, a una renda bàsica que garanteixi la supervivència, a una ocupació estable i unes condicions laborals dignes , així com el dret a la protesta ia la llibertat d’expressió, que són drets ja guanyats per la població i pilars bàsics d’una societat democràtica.

CGT crida a ocupar els carrers el pròxim 25 de febrer i convida a participar a tota la classe obrera, en actiu o desocupada, a estudiants, pensionistes, migrants, col·lectius feministes, a les diferents «Marees», als col·lectius antidesnonaments ia totes les persones que pateixen el ferotge atac desenvolupat contra la majoria social amb el pretext de la crisi-estafa.

Per a la CGT no existeixen «temps morts», per això és obligatori i vital la unificació de totes les lluites. El dissabte 25 febrer, 2017 és un moment adequat per fer-ho i confiem que serà una mobilització molt secundada a tots els territoris de l’estat.