La CGT convoca aturades el 6 de maig en el sector de Telemàrketing en reivindicació d’un conveni digne

Ja són 17 mesos de negociacions infructuoses. Es tracta d’aconseguir un conveni que millore la situació dels i les treballadores del Contact Center, un sector precari des del seu origen per al qual la Patronal té en ment incrementar, més si cap, la desregulació, l’explotació i les penoses condicions laborals. La Confederació General del Treball crida a participar en les aturades d’una hora per torn (de 00h a 1h; de 11h30 a 12h30 i de 17h30 a 18h30) convocats el divendres 6 de maig en protesta pel posicionament tancat dels empresaris

Tal com informa CGT-Telemàrketing, la reunió celebrada ahir dimarts 3 de maig ha tornat a ser frustrant per a la part sindical: “Esperàvem amb ganes alguna oferta concreta de la Patronal, però per a variar no ha sigut així. A totes les propostes presentades per tots els sindicats han respost de nou amb un no”.

Com a contestació a una situació encallada des de fa més d’un any, la CGT advoca per defensar un conveni digne “parant el pròxim 6 de maig”. Unes aturades programades amb ànim de mostrar unitat i decisió front a les pèssimes propostes que la Patronal ACE ha posat sobre la taula per a conformar un conveni propi de finals del segle XIX.

En referència als punts més sagnants del conveni que pretén imposar l’empresariat, la CGT ha publicat un còmic elaborat per Manolito Rastamán que resumeix en quatre pàgines i en clau d’humor quian és la realitat sociolaboral de la plantilla que treballa al telèfon donant veu a les multinacionals, ocupant-se de serveis essencials o ben venent productes de diferents companyies.