Els impagaments de salaris provoquen la vaga indefinida del personal de neteja dels jutjats de València

Una de les concentracions realitzades per la plantilla de Neteges del Complex 9 d’Octubre a València

L’alarmant situació d’impagaments de l’empresa Neteges Raspeig ha portat a convocar una vaga indefinida als jutjats de València a partir del dia 3 de novembre.

Les treballadores de Neteja Raspeig segueixen afectades per l’alarmant situació d’impagaments de l’empresa. A dia d’avui continuen sense cobrar el salari de juliol, agost i setembre, i en breu arriba el venciment de la nòmina d’octubre. Aquest greu problema afecta les tres províncies del País Valencià ia Castella-la Manxa, per tant a aproximadament 2000 treballadores.
Les treballadores de neteja dels jutjats de València van decidir ahir convocar una vaga indefinida a partir del dia 3 de novembre i concentracions a la Ciutat de la Justícia de València els dies 28 i 29 d’octubre i el 3 i 4 de novembre de 10:30 a 11:30.

Paral · lelament a aquesta situació, les treballadores de neteja del Complex 9 d’octubre, porten més d’un mes de protestes contra les retallades i acomiadaments que l’Administració pretén realitzar.
La Confederació General del Treball exigeix que es respecten i milloren les condicions de les treballadores subcontractades i que, en cap cas, el Consell faça recaure la seua pèssima gestió sobre l’esquena dels més febles.