Home / Acció Social / [Fotos i Video] 29-N: Les Marxes de la Dignitat tornen a prendre els carrers de València

[Fotos i Video] 29-N: Les Marxes de la Dignitat tornen a prendre els carrers de València

Milers de persones van tornar a sortir al carrer, al costat de les marxes de la dignitat per reclamar “habitatge, treball i dignitat” la CGT participo activament en les marxes amb un bloc nombrós a la manifestació, que no paro de cridar consignes durant tot el recorregut des de la Plaça de Sant Agustí fins delegació de govern de València.

Des de les Marxes de la Dignitat, que van convocar l’exitosa mobilització del 22 de març, consideren que aquesta jornada de lluita del 24 al 29 de novembre és un mostra més de que el poble està fart de pobresa i precarietat, pel que consideren que el govern i les forces polítiques han de prendre nota de les peticions realitzades a les marxes, com són: no al pagament del deute odiós, la reforma de l’article 135 de la CE, l’ocupació digne, una renda bàsica, serveis públics i de qualitat, el dret a l’habitatge i la dació en pagament, la no venda als fons voltor dels habitatges socials, per les llibertats democràtiques, contra els pressupostos públics restrictius, l’atur, la precarietat, les retallades, el TTIP, la corrupció, el règim el 78 i la repressió.

La capçalera de CGT, estava presa pels companys de l’Assemblea d’Aturats de CGT com no podria ser d’una altra manera. Des de CGT valorem molt positivament aquesta manifestació i animem a la gent a seguir la baralla al carrer i no caure en els falsos miratges electorals.

Les Marxes de la Dignitat avaluaran aquesta mobilització en la pròxima reunió de la Coordinadora Estatal que el dia 13 de desembre que es realitzarà a Madrid i en què tenen previst preparar pròximes mobilitzacions per al 2015.

Fotos de: Gabriel Rodriguez, Antonio Perez i Heino Kalis