Èxit de les concentracions per la readmissió de Jose Carlos Romero

Dimarts 18 es van celebrar concentracions per la readmissió del company José Carlos Romero, acomiadat de l’empresa Transcom el passat 31 de gener.

Protesta a València
Protesta a València

Recordem que el nostre company és secretari d’organització de la secció sindical de CGT a Transcom, membre del Comitè d’Empresa i delegat de prevenció. L’únic motiu al · legat per l’empresa en el seu acomiadament és haver informat a uns companys de treball que l’empresa els anava a acomiadar improcedentment a una basta manipulació del que permet un nefast article del Conveni de Telemàrqueting.

Va ser acomiadat per exercir la llibertat sindical combinada amb la llibertat d’expressió. En aquest primer dia de protestes es van fer concentracions en oficines cèntriques de BBVA a València, Segòvia, la Corunya, Valladolid i en les portes dels centres de treballs de Transcom de Sevilla i Madrid. La CGT ha respost unida a aquesta burda represàlia sindical i hem fet nostre el lema que si ens toquen a un ens toquen a tots.

Tant la secció sindical de CGT a Transcom com el mateix company José Carlos estan molt agraïts d’aquestes primeres mostres de suport que des de l’organització se’ls estan donant en aquests durs moments. Això només és un primer pas. Fins que el company recuperi el seu lloc de treball la CGT seguirà responent organitzada contra aquesta multinacional sense escrúpols.

La campanya de oiga.me seguirà vigent ia mitjans de març, coincidint amb la conciliació prèvia necessària per a la interposició de la demanda d’impugnació de l’acomiadament tornarem a fer una jornada d’actes i protestes a tot l’Estat exigint la readmissió del nostre company acomiadat.

Coordinadora Estatal de Telemàrqueting de CGT