Es constitueix la Secció Estatal de CGT a Creu Roja Espanyola

Malgrat l’increment de les necessitats de la població, i de la posada en marxa de nous projectes per atendre cada vegada a més persones, la plantilla de la Creu Roja decreix i els seus drets laborals també. No es reemplacen a les persones jubilades, no se substitueixen les IT, augmenten les càrregues de treball i no es convoquen ofertes d’ocupació per a substituir les vacants, etc. Això genera un malestar a la plantilla, que moltes vegades, degenera en aïllament, ansietat i supervivència.

L’empresa, aprofita aquesta situació generada per ells i elles mateix @ s, per reduir els drets laborals que moltes vegades ni tan sols respecten, promocionar a dit a les persones que els «ballen l’aigua», i menysprear les persones que han d’acudir als tribunals per fer respectar els drets signats per conveni.

En aquest context, la tasca sindical de la resistència llibertària desgasta i s’esgota. És per això, que es fa imprescindible la unió de la plantilla, de les seccions sindicals i de l’afiliació, per emergir com Davides contra Goliat.

El 4 de setembre, vam constituir a Sòria, la Secció Estatal de la CGT a Creu Roja Espanyola amb l’objectiu d’unir els esforços i encarar a l’empresa per fer valer els nostres drets.

No hi ha pitjor tirania que l’exercida a l’ombra de la llei amb aparença de justícia, davant això, uneix-te i lluita!

Secretariat Permanent

Secció Estatal de CGT a Creu Roja Espanyola