El Govern posa en perill la salut dels seus ciutadans

imagesUna vegada més, el Ministeri de Sanitat amb la ministra al capdavant, el Govern de la Comunitat de Madrid i la Conselleria de Sanitat, amb les seves polítiques de retallades i privatització de la Sanitat Pública posa en perill la salut dels ciutadans.

Des de CGT exigim la dimissió dels responsables polítics que amb la seva actuació en matèria sanitària estan portant a una situació de perill i indefensió als treballadors i usuaris de la Sanitat.

Exigim que donin explicacions de per què raó s’estava desmantellant l’Hospital Carlos III quan és el centre hospitalari especialista en aquest tipus de malalties.

Volem conèixer els Protocols d’actuació que s’estan duent a terme. Tenim coneixement que a molts dels treballadors que presten els seus serveis en l’H Carles III no se’ls ha informat ni subministrat el material adequat per actuar en aquest tipus de situacions.

Així mateix, tenim la informació que a dia d’avui moltes de les Empreses Privades que presten els seus serveis en la Sanitat Pública estan donant instruccions als seus treballadors de com han d’actuar en casos com aquests, deixant clar que la formació en matèria de prevenció que els treballadors havien d’haver rebut en el seu dia no ha estat subministrada per aquestes empreses i l’estan realitzant a posteriori quan els ha explotat el problema a la cara.

Fem una crida des de CGT a tots els usuaris i treballadors de la Sanitat a participar en les mobilitzacions que es convoquin, mostrant la seva repulsa i exigint responsabilitats als responsables polítics i gestors que ens han portat a aquesta situació.

PER UNA SANITAT PÚBLICA I DE QUALITAT!

¡DIMISSIÓ RESPONSABLES POLÍTICS EN MATÈRIA SANITÀRIA!

CGT-SANITAT