El 12 de juliol es celebra juí contra la conselleria d’Educació per la resolució que permet obligar a les educadores d’educació especial a treballar per a les empreses privades d’extraescolars

La Confederació General del Treball ha recorregut davant els tribunals la Resolució per la qual la Conselleria d’Educació dicta instruccions per al curs 2018-19 sobre les condicions i organització de la jornada escolar de les escoles públiques, de segon cicle d’Infantil, Primària i d’Educació Especial. La demanda ha sigut admesa pel Jutjat contenciós-administratiu número 10 de València.

La Resolució dictada a l’empara de la LOMCE permet que les direccions de les escoles puguen obligar a les educadores d’educació especial a treballar en les activitats extraescolars. Aquestes activitats són organitzades, impartides i cobrades per empreses privades i es realitzen a les escoles públiques fora de l’horari lectiu.

CGT hi ha convocat una concentració davant de la Ciutat de la Justícia de València, el dijous 12 de juliol, a les 9h30, aprofitant que tindrà lloc en eixos moments la vista judicial sobre la demanda interposada.

CGT-Generalitat Valenciana

11 juliol 2018