Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries

Des del Comité Confederal de CGT del País Valencià i Murcia hem editat la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries; una petita, senzilla i útil guia, que pretén dotar d’informació i eines de lluita i apoderament al que ja és el sector majoritari de la classe treballadora: el precariat.

Feines sense contracte, llargues jornades laborals, menys salari i uns cada vegada més escassos drets laborals, en definitiva, una major precarietat laboral i social és la trista realitat de la major part de la classe treballadora, on quasi un 20% de les persones treballadores ja viuen sota el llindar de la pobresa.

Es per això que editem aquesta Guia i la fiquem a disposició de tota la Confederació Territorial de CGT del País Valencià i Murcia, així com a l’abast de tota la societat, de manera que qualsevol associació o col·lectiu interessat del País Valencià o Murcia puga rebre-la o realitzar una presentació de la Guia, sense cap cost. És necessari de dotar-nos d’eines i recursos de lluita i organització col·lectiva per combatre la precarietat i aconseguir major dignitat a la nostra feina i la nostra vida.

A més, aprofitem per penjar la Guia en aquesta pàgina de manera que us la pugueu descarregar de manera totalment gratuïta, així com compartir-la i donar-li difusió.

Des d’aquestes línies volem agrair a les companyes de CGT-Catalunya, qui editaren la Guia en primer lloc, així com a la secció sindical de CGT-Universitat de València, els Serveis Jurídics i l’Equip de Comunicació de CGT-PV i M per tota la seua col·laboració i esforç per fer possible que la Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries siga una realitat.

Per tal de rebre informació, consultar la disponibilitat d’exemplars, organitzar una presentació, etc… podeu ficar-vos en contacte a través del correu spcgtpvm.formacion@gmail.com o al telèfon 692739441.

Us podeu descarregar la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries, editada per CGT del País Valencià i Murcia, en valencià i castellà, clicant els PDF o anant a Slideshare:

Secretaria de Formació de CGT del País Valencià i Murcia

Valencià

Castellano