Continuen les mobilitzacions de CGT en defensa del Conveni Col·lectiu de Banca

Passen les setmanes, i el nostre sindicat prossegueix amb les seves mobilitzacions. Les últimes que hem realitzat, davant Banco Popular a Madrid, i BBVA a València.

En elles, mitjançant megafonia i els milers de comunicats que venim repartint, seguim donant a conèixer a l’opinió pública el antisocial comportament de la patronal bancària, que pretén retallar els nostres drets establerts en conveni col·lectiu mentre les seves empreses obtenen elevats beneficis i els seus dirigents perceben retribucions i prebendes de luxe.

Aquest és el comportament, de lluita davant els abusos de la patronal, que creiem que ha d’adoptar qualsevol sindicat de treballadors que així es defineixi.

Per contra, els «majoritaris» CCOO i UGT, continuen en el seu paper de sempre: espantant als treballadors per després justificar com un mal menor la seva signatura d’un conveni regressiu.

Aquests sindicats, segueixen fent por al treballador amb assumpte de la fi de la ultraactivitat. Com si no hi hagués un demà, i tot acabés havent de partir de zero. El que no és cert, ni expliquen.

A més, en l’hipotètic cas que fos així, per què no es mobilitzen amb els seus milers de delegats? ¿Van a esperar a l’últim dia?

També hauran d’explicar on han deixat els seus espectaculars plataformes reivindicatives que durant mesos han fet arribar als treballadors del sector. Potser estiguin esperant que se les portin els Reis Mags. Ja falta poc.

21 desembre 2015

FESIBAC-CGT