Continuen les mobilitzacions davant Atento en protesta per la repressió sindical i en solidaritat amb Alfredo

Els pròxims dimarts, de 13h a 14h, continuen les protestes de la CGT davant de la seu d’Atento a València (C/ Nicasio Benlloch, nº 29).


Dijous passat dia 6 d’abril Atento va obrir expedient contradictori a Alfredo Jorge (Fredie) afiliat i delegat de la secció sindical de CGT a Atento Madrid.
L’empresa l’acusa de frau, deslleialtat, falsedat i abús de confiança perquè segons s’indica en l’expedient ha cridat al seu mòbil des del telèfon de l’empresa. Després de traslladar les al·legacions a l’expedient contradictori el 11 d’abril passat sol·licitant documentació i prova testifical d’una companya, el dimecres 12 vigília de la setmana santa el sancionen amb 60 dies de suspensió de sou i feina fent cas omís a les al·legacions traslladades al dia anterior.

Amb Fredie sumen més de 5 afiliadxs de la CGT sancionadxs en l’últim any, això no és una casualitat.
Atent és una empresa líder en generar precarietat, experta en obligar els seus trabajadorxs a horaris de treball incompatibles amb la vida personal, jugar amb les nostres vacances, enginyar estratègies per quedar-se amb els nostres incentius (SRV o ASTIP), realitzar EROs encoberts, aplicar Mega- modificacions substancials (1000 trabajadorxs) incloent a les companyes amb reducció de jornada per guarda legal i una infinitat d’abusos amb l’excusa / objectiu de guanyar diners, això sí per a les arques de unxs pocxs a costa dels altres.
La CGT ha estat lluitant i guanyant molts dels conflictes que hem esmentat anteriorment, hem mostrat la nostra capacitat i fermesa en la lluita pels nostres drets i ells ho saben. És per això que intenten aplicar el «terror» sancionant al company amb una suspensió de sou i feina de 60 dies, per a la resta aprengui.
Volem que sàpiguen que això no canviarà res, ens poden sancionar, però el que mai aconseguiran és fer-nos callar.