16-OCT: Concentració a València contra la repressió a Mèxic

El proper dijous 16 a les 11:00 ens concentrarem a València contra l’escalada repressiva a Mèxic. El lloc serà el consolat mexicà situat a la Plaça Cánovas del Castillo número 1.

Denunciarem la repressió als estudiants / mestres normalistas de Ayotzinapa, Guerrero, que ha deixat un saldo de 6 morts i 43 desapareguts, a mans de les forces policials de l’Estat Mexicà.

http://cgtchiapas.org/noticias/zapatistas-estudiantes-y-docentes-chiapanecos-marchan-apoyo-ayotzinapa

Mostrarem tot el nostre suport al poble yaqui, que pateix la repressió del govern mexicà entestat a arrabassar la seva terra i les seves arrels en favor de les grans multinacionals i els projectes faraònics. Ens solidaritzem amb Fernando Jiménez i Mario Lluna, membres de la tribu injustament empresonats en venjança per la seva lluita per la terra i el territori. Alt al Aqüeducte Independència. No al Novillo. Stop ordres d’aprehensió.

http://cgtchiapas.org/noticias/comunicado-tribu-yaqu

I també en solidaritat amb els presos anarquistes mexicans en Vaga de fam des de l’1 d’octubre, Jorge Mario González García, Carlos López «El Chivo», Fernando Bárcenas Castell i Abraham Corts Àvila.

http://cgtchiapas.org/noticias/presos-anarquistas-mexico-declaran-huelga-hambre-indefinida-¡solidaridad

Convoca: CGT