Concentració al centre de València contra l’acord de la UE amb Turquia

Més de dues-centes persones i 45 entitats socials es van concentrar a València amb el lema ‘Els drets humans no es negocien’ per a mostrar el seu rebuig davant l’acord amb Turquia que es preveu que es signe en la cimera europea del 17 i 18 de març.

En la vesprada d’ahir, dia 16 de març, més de 200 persones es van congregar a València per a mostrar el seu rebuig davant el tractat de la UE-Turquia sota el lema ‘Els drets humans no és negocien’.

La concentració estava prevista enfront del consolat d’Alemanya al carrer Marquès de Sotelo, però finalment es va realitzar enfront de l’Institut Lluís Vives a causa de l’alta afluència de gent.

A la convocatòria, que va començar a les 18.40 hores, assistiren al voltant de 200 persones i ha sigut recolzada per quasi una cinquantena d’entitats. Es va realitzat una ‘performance’ representant la dramàtica travessia de les persones refugiades pel Mediterrani, seguida de la lectura del manifest impulsat per 45 entitats, plataformes, organitzacions socials, sindicats i partits polítics.