Comunicat CGT-RTVV: CGT diu no a l’ERO d’extinció de RTVV

La Confederació General del Treball celebra la decisió de les seues afiliades i afiliats en RTVV que, en assemblea, van decidir no plegar-se a les condicions contemplades en el preacord. A més, denuncia el xantatge del Consell, obstinat a forçar un acord unànime que li assegurara la liquidació, sense més obstacles ni responsabilitats pendents de depurar, de la ràdio i televisió públiques del País Valencià

Encara que ahir va ser un dia trist perquè s’ha fet un pas més cap al tancament de RTVV, hem de pensar que s’obri una nova etapa.

S’ha signat l’acord de l’ERO amb el vot en contra de CGT permetent així que aquesta Secció poguera mantenir l’opció que van votar lliurement els seus afiliats i les seues afiliades, tal com es va decidir en el seu moment.

Temps hi haurà per a parlar més tranquil·lament de què suposen aquest acord i aquesta negativa, però volem agrair tots els suports rebuts que han ajudat extraordinàriament a poder mantenir la nostra postura.

Finalment, dir que no anem a alimentar polèmiques absurdes sobre nombres que ningú coneix. La Secció Sindical de CGT en RTVV, va actuar com ha actuat sempre, amb lleialtat, i ha pres la seua decisió com sempre les ha pres.

La lluita continua.

CGT-RTVV

València, 24 de març 2014