CGT-València: Solidaritat versus repressió

CGT València contra la repressió i violència del Govern, i en suport a les persones treballadores de Catalunya. 3 d’octubre – ens mobilitzem

València, 2 d’octubre de 2017

La vergonyosa actuació del Govern de l’Estat Español sobre la població catalana mereix la resposta solidària de totes les persones treballadores.

Al marge de banderes i nacionalismes diversos, no podem mantenir una actitud aliena al que ha sigut la pràctica utilització de les forces d’ordre públic com si d’un exèrcit d’ocupació es tractara.

Forces la violència què s’han encebat contra una població civil, que de forma pacífica estava realitzant un acte col·lectiu de manifestar la voluntat de poder decidir, simplement de votar.

Colps, espentes, porres, bales de goma, gasos lacrimogens, usats sobre persones pacífiques, que alçaven les mans. Ancians, joves i xiquets maltractats sota el paraigua d’una legalitat tramposa.

844 persones ferides són mostra de la magnitud de la violència emprada, de l’actuació policial, qualificada com a “proporcional” pel Govern, en una constatació del respecte que té als ciutadans d’aquest país.

Les persones militants de la Confederació hem de fer un pas al capdavant contra aquests fets, contra la repressió i la violència d’estat, i en solidaritat amb les nostres germanes i germans catalans.

El dimarts 3 d’octubre, CGT ha convocat, al costat d’altres organitzacions, vaga General a Catalunya, i en tot el territori mobilitzacions de suport.

Nosaltres, aqueix dia, estarem davant de la delegació del govern en la ciutat de València, a les 19 h.

Us esperem

Salut i solidaritat

Secretariat Permanent

CGT VALÈNCIA