CGT torna el 21 de març a Madrid caminant cap a la vaga general amb les Marxes de la Dignitat

Les Marxes de la Dignitat, en les quals participa la Confederació General del Treball juntament amb multitud d’organitzacions sindicals, socials i polítiques, tornen el 21 de març a Madrid per a seguir reivindicant, a un any de la històrica manifestació del 22M de 2014 “Pa, Treball, Sostre i Dignitat”.

Un any després de la multitudinària manifestació celebrada el 22 de març de l’any passat, la situació social lluny de millorar ha empitjorat amb un enorme augment de la repressió per a mantenir la política de saqueig del públic que la troica defineix hipòcritament com austeritat.

Des de tots els punts de l’Estat espanyol persones treballadores es mobilitzaran per a defensar les propostes reflectides en la plataforma de reivindicacions del moviment 22M, com pas previ a la convocatòria d’una mobilització general concretada en una vaga general laboral, de consum i social.

La mobilització del pròxim dissabte constarà de deu marxes que partiran des de diferents punts de la Comunitat de Madrid per a confluir a les 18:00 hores a la Plaça de Colón on se celebrarà l’acte central.

El sindicat CGT considera que és necessari seguir protestant en els carrers, al marge de les nombroses propostes electorals i de qui governi després de les eleccions, des del convenciment que “la lluita és l’únic camí” per a recuperar drets i llibertats arravassades.

CGT fa una crida a les persones treballadores per a omplir de dignitat novament el 21 de març els carrers de Madrid i expressar amb determinació i de forma pacífica el rebuig a la situació d’emergència social en la qual es troba atrapada la majoria social.

>>> Rutes de les Marxes de la Dignitat el 21 de març:
http://www.rojoynegro.info/articulo/agitaci%C3%B3n/rutas-las-marchas-la-dignidad-del-21-marzo

GABINET DE PREMSA CONFEDERAL DE CGT