CGT segueix al carrer denunciant nous robatoris a la ciutadania. AENA, RENFE i ADIF

A la manifestació del passat dissabte, més de TRES MIL treballadors del sector aeroportuari i ferroviari de CGT han sortit al carrer a denunciar, l’espoli social i econòmic que està suposant la venda a grans empreses, d’obscurs interessos, el nostre ferrocarril i la nostra infraestructura aeroportuària.

CGT denuncia que tota aquesta infraestructura de vies, aeroports, trens etc, ha estat pagat pels mateixos ciutadans mitjançant els impostos, i és a aquesta ciutadania a la que ha de servir en forma de transport eficient, públic, accessible i segur que generi treball i per això ha de comptar amb suficient plantilla amb drets i garanties.

Aquestes empreses especuladores beneficiades per l’espoliació, estan destruint milers de llocs de treball i introduint la precarietat laboral amb el vistiplau dels sindicats del règim, quan haurien d’estar generant ocupació de qualitat en un país empobrit, amb més de 5 milions d’aturats.

S’està permetent el saqueig d’aquestes empreses públiques per després haver de ser rescatades o pagades de nou per tots els ciutadans.

Denunciem les grans obres megalòmanes sense cap utilitat per a la ciutadania, però de molt suculents beneficis per a la casta econòmica.

Per aquests motius CGT continuarà als carrers i dugués endavant totes les mobilitzacions siguin necessàries per pressionar i frenar el saqueig de les empreses públiques AENA, Renfe i Adif defensant un transport públic i social i els drets de les treballadores i treballadors dels sectors aeroportuari i ferroviari .

SFF-CGT