CGT rebutja els abusos reiterats als drets dels treballadors per part de Marktel

La veritable raó que està motivant l’empresa a dur a terme els assetjaments, sancions i acomiadaments és aconseguir que se signi el conveni d’empresa en Marktel, SL, el qual CGT ha aconseguit que s’arxivi en dues ocasions, i la denúncia sobre el conveni d’empresa de Marktel SA el quin va signar l’anterior comitè sense posar-ho en coneixement ni consultar als treballadors.
El conveni que l’empresa pretén instaurar és ni més ni menys que la llei del més fort i només comporta beneficis per a l’empresa i pitjors condicions de treball si cap.

Així mateix si hi ha delegats de CGT que se li creuen en el camí a l’empresa reclamant les il·legalitats que comet no dubta a sancionar de sou i feina o acomiadar-los. Només per defensar el que és just per a tots els treballadors com ha passat amb el company Fran i amb la companya Pepa.
I per això l’empresa no té cap pudor a intentar manipular i assetjar als treballadors, contractar seguretat privada per a les protestes pacífiques, contractar detectius privats i tota sèrie d’estratagemes dignes de «el padrí» i pagades amb el nostre sou (si, si aquest que no ens paguen).

L’empresa no deixa que els treballadors agafin una pausa per anar al lavabo, però sí que dóna hores a la suposada «associació de treballadors de Marktel» (llegiu l’empresa i els seus esbirros, associació no registrada, no electa i totalment il·legal) per repartir informació difamatòria i falsa amb l’únic objectiu de distreure l’atenció dels abusos que l’empresa comet.
La nostra intenció és seguir denunciant públicament tota aquesta màfia amb concentracions tant a la porta de l’empresa com a la porta de les empreses clients de Marktel que han de saber què és el que està succeint.
Des de CGT ja hem posat en coneixement de la Inspecció de treball i del jutjat social les il·legalitats comeses per l’empresa i així seguirem fent-ho.

NI UN ACOMIADAMENT MÉS PER ESTAR MALALT, NO MES ASSETJAMENT, NO A LA CONGELACIÓ SALARIAL.
SI AL PAGAMENT DIGNE DE NOSTRES SALARIS
SI A UNES CONDICIONS LABORALS I DE SALUT DIGNES

CGT-Marktel