Home / Acció Sindical / CGT rebutja els abusos reiterats als drets dels treballadors per part de Marktel

CGT rebutja els abusos reiterats als drets dels treballadors per part de Marktel

La veritable raó que està motivant l’empresa a dur a terme els assetjaments, sancions i acomiadaments és aconseguir que se signi el conveni d’empresa en Marktel, SL, el qual CGT ha aconseguit que s’arxivi en dues ocasions, i la denúncia sobre el conveni d’empresa de Marktel SA el quin va signar l’anterior comitè sense posar-ho en coneixement ni consultar als treballadors.
El conveni que l’empresa pretén instaurar és ni més ni menys que la llei del més fort i només comporta beneficis per a l’empresa i pitjors condicions de treball si cap.

Així mateix si hi ha delegats de CGT que se li creuen en el camí a l’empresa reclamant les il·legalitats que comet no dubta a sancionar de sou i feina o acomiadar-los. Només per defensar el que és just per a tots els treballadors com ha passat amb el company Fran i amb la companya Pepa.
I per això l’empresa no té cap pudor a intentar manipular i assetjar als treballadors, contractar seguretat privada per a les protestes pacífiques, contractar detectius privats i tota sèrie d’estratagemes dignes de “el padrí” i pagades amb el nostre sou (si, si aquest que no ens paguen).

L’empresa no deixa que els treballadors agafin una pausa per anar al lavabo, però sí que dóna hores a la suposada “associació de treballadors de Marktel” (llegiu l’empresa i els seus esbirros, associació no registrada, no electa i totalment il·legal) per repartir informació difamatòria i falsa amb l’únic objectiu de distreure l’atenció dels abusos que l’empresa comet.
La nostra intenció és seguir denunciant públicament tota aquesta màfia amb concentracions tant a la porta de l’empresa com a la porta de les empreses clients de Marktel que han de saber què és el que està succeint.
Des de CGT ja hem posat en coneixement de la Inspecció de treball i del jutjat social les il·legalitats comeses per l’empresa i així seguirem fent-ho.

NI UN ACOMIADAMENT MÉS PER ESTAR MALALT, NO MES ASSETJAMENT, NO A LA CONGELACIÓ SALARIAL.
SI AL PAGAMENT DIGNE DE NOSTRES SALARIS
SI A UNES CONDICIONS LABORALS I DE SALUT DIGNES

CGT-Marktel