CGT per la solidaritat internacional amb Palestina

A tota la classe treballadora

Davant la comunicació que la Unió de Sindicats Workers in Palestine ha fet a nivell internacional, per aturar el genocidi que està patint la classe treballadora de Gaza, des de la CGT fem una crida a:

1. A tots i totes les treballadores i sindicats: que es neguin a col·laborar en l’enviament d’armament a l’estat d’Israel, sota l’objecció de consciència antimilitarista i humanista.

2. A tots i totes les treballadores i sindicats que participen directa o indirectament de la indústria armamentística que pugui enviar armes o munició a l’estat d’Israel: que facin tot el possible per aturar-ne la producció i distribució.

3. Exigim als governs de la Generalitat i de l’Estat Espanyol el trencament de relacions amb l’Estat d’Israel i que exigeixin un alto el foc immediat.

4. A secundar les diferents mobilitzacions contra el genocidi del poble palestí convocades al nostre territori.

El sindicat forma part de les organitzacions de la societat civil valenciana unides en solidaritat amb el poble palestí, per a exigir el cessament immediat de la violència, l’apartheid i la massacre exercida per l’Estat antidemocràtic d’Israel en els territoris ocupats:

-L’alto el foc immediat, aplicació de la Resolució 242 i retirada de l’exèrcit israelià dels territoris ocupats respecte i reconeixement de la sobirania, integritat territorial i la independència de Palestina, així com el seu dret a viure en pau dins de fronteres reconegudes i segures, lliures d’amenaces i actes de força.

-Resolució de condemna per a imposar sancions al Govern d’Israel pels crims de guerra comesos contra el poble palestí a la Franja de Gaza.

-Petició a la Cort Internacional de Justícia d’una investigació dels crims de guerra comesos pel Govern d’Israel i el seu primer ministre, Netanyahu.

-Compliment del Dret Internacional Humanitari, la creació de corredors que permeten l’eixida segura de civils de la Franja i l’entrada d’equips d’emergència i ajuda humanitària.

-Destrucció immediata del mur d’annexió i apartheid construït per Israel a territori palestí.

-Suspensió de l’Acord d’associació UE—Israel i el control dels fons que Israel rep de l’Instrument Europeu de Veïnatge supeditat a l’alto el foc i a un acord de pau.

El sindicat CGT fa una crida a la seua afiliació a la participació d’esta mobilització per a exigir el cessament immediat de la violència, l’apartheid i la massacre exercida per l’Estat antidemocràtic d’Israel en els territoris ocupats. És moment d’alçar les veus exigint justícia, pau i la fi de l’ocupació i advocar pel reconeixement dels drets fonamentals del poble palestí i rebutjar qualsevol forma de violència i opressió.

PER LA PAU I LA JUSTÍCIA, PALESTINA LLIURE!