CGT exigim la revisió del Cas #4F i responsabilitats polítiques,judicials i policials i la exhoneració dels condemnats

La CGT exigim, no solament que es porti a la Fiscalia el cas 4-F i que es reobri el cas, sinó que tots aquells que des dels estaments polítics, judicials i policials han participat en aquest muntatge siguin fulminantment destituïts i no puguin ocupar càrrecs públics.
 
Polítics que canvien de versió o que ara se sumen al carro després de veure la indignació ciutadana; policies que van detenir indiscriminadament a persones que després van ser condemnades en un acte de venjança pel seu company malferit, sense importar-los en absolut trobar el responsable, només buscaven venjança; jutges als quals les proves forenses no els influeixen per buscar la veritat sinó que condemnen basant-se en la paraula d’uns policies posteriorment condemnats, entre d’altres motius per mentir i torturar.
 
Exigim que s’acabi amb la suposada veracitat dels testimonis dels policies en els judicis. Aquesta Llei és arbitrària i injusta, ja que constantment s’estan produint condemnes, no amb proves irrefutables sinó pels testimonis policials als quals els jutges els atorguen credibilitat, especialment després de demostrar com la policia emparant-se en la legalitat, redacten atestats que desvirtuen els fets, i que són admesos en els jutjats com prova de càrrega, encara que en la majoria dels casos puguem demostrar que no recullen la realitat.
 
Des de la CGT no tenim molta fe en què es faci justícia en majúscules i s’arribi al fons del muntatge, ja ens agradaria, però el sistema quedaria molt tocat i la poca credibilitat que li queda s’esfondraria.
 
CGT BARCELONA

Barcelona, a 19 gener 2015