CGT es prepara per a la mobilització, en defensa de les pensions, amb les marxes de la dignitat


[Fotos] Acte a València per Allò Públic i en defensa de les pensions: Amb Desiderio Martín i Pepe Aranda (Secretariat Permanent CGT).

La manifestació del 25 de febrer, convocada per les Marxes de la Dignitat, donarà prioritat a la defensa de les pensions públiques, el No al pagament del deute, l’exigència d’Amnistia Social per a totes les persones empresonades, encausades o comiats de les seves ocupacions per exercir el dret a la protesta i la defensa dels Serveis Públics com a Drets essencials de totes les persones per desenvolupar un projecte de vida digne.
Tornar als carrers a seguir exigint el NO PAGAMENT DEL DEUTE i la defensa dels Serveis Públics com a Drets essencials de totes les persones per tenir una vida digna.

Per a la CGT no existeixen “temps morts”, per això és obligatori i vital la unificació de totes les lluites.  Per aquestes raons, cridem a tots els treballadors, als pensionistes, als estudiants, a participar el proper 25 de febrer a les MANIFESTACIONS de les Marxes de la Dignitat.

Manifestació “Per unes pensions públiques i dignes! i Contra la pobresa energètica”.

Eixida dissabte 25 de febrer, a les 12 hores, des de Plaça de Sant Agustí, València.