CGT es mobilitza contra la repressió

  • La Llei mordassa i la reforma del Codi Penal augmenta l’autoritarisme de l’Estat
  • Criminaliza a qualsevol persona que dissenteixi de les lleis aprovades pel PP
  • Reprime a la ciutadania que surt al carrer a protestar contra les mesures antisocials del Govern

La Confederació General del Treball (CGT) crida a la població a participar massivament en les manifestacions convocades per les Marxes de la Dignitat el proper 25 de gener a l’Estat espanyol contra la llei mordassa i la reforma del Codi Penal.

CGT denuncia que la Llei de Seguretat Ciutadana, llei mordassa, i la recent reforma del Codi Penal, que el Partit Popular acaba de donar el seu vistiplau al Congrés dels Diputats, reforcen el caràcter autoritari de l’Estat i criminalitza la ciutadania quan surti a protestar al carrer i faci demandes socials.

Amb l’aprovació de la llei mordassa i la reforma del Codi Penal el Govern i el PP retarden el rellotge de la democràcia a la dècada dels cinquanta del segle passat, a la legislació franquista, i donen un cop de peu a la boca al poble en consagrar que qualsevol persona que dissenteixi de les seves lleis és la seva enemiga.

El sindicat CGT rebutja i repudia el contingut d’ambdues normes, alhora que també denuncia l’aprovació de les denominades devolucions en calent d’immigrants.

CGT fa una crida a tota la seva afiliació ia la classe treballadora perquè participin activament en les mobilitzacions convocades el proper diumenge, 25 de gener, contra la creixent repressió i el camí iniciat cap a més autoritarisme.