CGT es concentra a València contra la pretensió de Banco Santander d’imposar tres hores d’ampliació de la jornada laboral

En el marc d’una mobilització estatal, la CGT ha celebrat a València una concentració en protesta per la política horària que vol imposar unilateralment la direcció de Banco Santander arran l’apertura del que ha anomenat oficines Smart.

https://pbs.twimg.com/media/Dd_Lzf4WkAAm7jZ.jpgBanc Santander vol esclavitzar als seus treballadors imposant horaris fins a les 19 h. tots els dies

El Banc Santander vol imposar UNILATERALMENT un canvi d’horari que arrossegaria tota la banca cap a jornades interminables. Els treballadors i treballadores reduirien la seva vida personal i familiar a 3 hores diàries. Una agressió que afectarà fonamentalment a les dones, ja que segueixen sent els que es fan càrrec, de manera majoritària, de les cures i per tant els que es veuran obligades a reduir la jornada amb la consegüent pèrdua de sou i augment de la seva situació de vulnerabilitat.

Amb actuacions com aquesta deixen clar que el seu eslògan de Banc Senzill, Personal i Just és només una campanya de màrqueting dirigida a guanyar més i més a costa de client @ s i empleats i empleades. No oblidem que els 6.619.000 de beneficis del 2017 els han generat persones que tenen i volen vida … On és el límit de l’avarícia?