CGT dóna suport a l’acampada universitària per Palestina a València

  • És la primera acampada universitària per Palestina a l’estat i convoquen la societat a sumar-se a les accions de protesta contra el genocidi.

Hui 29ab ha començat l’acampada a la Facultat d Filosofia d la UVEG. Cal donar tot el suport i solidaritat a les companyes q estan posant el seu temps i els seus cossos en solidaritat amb el poble Palestí. Fem créixer la solidaritat, la solidaritat és la tendresa dels pobles!.

La 1ª assemblea de la #AcampadaPalestinaUV en la Universitat de València en suport del poble palestí, contra el genocidi i pel Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) a Israel decideix acampar des d’aquesta mateixa nit.

En el moment de la constitució de l’Acampada Palestina de la UV s’ha comptat amb el suport de nombrosos sindicats d’estudiants i treballadores, PDI i PAS: BEA, CCOO, CGT, CNT, COS, CVTC, Front d’Estudiants, Plataforma PDI Precariat , SEPC i STEPV. També compta amb el suport destacat de la Comunitat Palestina de València i la Xarxa Universitària X Palestina. Així mateix, a través del moviment BDS, l’acampada té connexió internacional amb altres campus mobilitzats per Palestina.

L’Acampada Palestina a més ha volgut prendre com a referent a l’escriptor i militant palestí Ghassan Kanafani, assassinat pel Mossad amb la seva neboda el 1972 a Beirut, que va assenyalar que “la causa palestina no és només la causa del poble palestí, sinó la causa de cada revolucionària, sigui on sigui, per ser la causa de les masses explotades i oprimides del nostre temps”.