CGT convoca vaga i aturades en Correus

  • Aquesta convocatòria és d’àmbit estatal per tant, adaptada a cada comunitat segons acords des de les seues diferents assemblees.

Després de la reunió mantinguda amb les organitzacions sindicals el passat dia 4 de Desembre 2014 i la reunió de la mesa de negociació del IV Conveni del dia 15 de Desembre 2014

CGT cercant la unitat d’acció, ha convocat a totes les organitzacions sindicals de Correus, a una reunió per a tractar el tema de com afrontar la negociació del conveni sobre la base de la nostra plataforma reivindicativa, feta pública i penjada en la web i insistir en la conveniència per al col·lectiu de correus, de realitzar un referèndum abans de signar el IV conveni i l’acord general.

Els motius que exposen per a convocar vaga són, entre d’altres:

– Reivindicar la plataforma (en tot el seu contingut).
– Protestar per les declaracions del director general. de Recursos Humans que entén per
finalitzada la ultraactivitat del vigent conveni.
– Posar de manifest la conducta dictatorial i antisindicalista de l’empresa.
– Exigència de la consulta als treballadors amb referèndum.

Vagues en correus al País Valencià

Al País Valencià els treballadors estan convocats a la vaga els dies 22, 23, 26,29 i 30 de desembre. A la demarcació de Castelló amb aturades parcials de 3h a l’inici de la jornada en totes les unitats i torns.
A la resta del territori aturs parcials de 3h a l’inici de la jornada en les UR’s, UD’s i USE’s, i aturs parcials de 3h al final de la jornada en oficines, CTP´s, CTA´s i administratius.