CGT acusa la Conselleria d’Agricultura de deixar els agents mediambientals sense vehicles per a la vigilància en ple estiu, mentres li’n cedeix a VAERSA

CGT ha tingut accés a un document de cessió de 8 vehicles oficials propietat de la Generalitat a l’empresa VAERSA (el qual adjuntem com a DOCUMENT 1). El document està signat el passat 22 de maig de 2017 pel Sotssecretari. Seguidament, el 21 de novembre de 2017, VAERSA va subhastar 12 dels seus vehicles tot-terreny (ho adjuntem com a DOCUMENT 2).

A més es dona la circumstància que estos vehicles cedits a VAERSA apenes s’utilitzen, com es pot comprovar al part d’utilització dels vehicles (adjuntem alguns parts setmanals  d’exemple com a DOCUMENT 3). Per tot açò CGT exigeix l’anulació d’esta cessió i que es destinen els vehicles als agents mediambientals.

Mentres tant el Sotssecretari continuava reunint-se amb els representants sindicals dels agents mediambientals i queixant-se de la falta de pressupost per a vehicles.

De manera que en estos moments hi ha 17 agents mediambientals (funcionaris de la Generalitat) sense vehicle per a treballar, a banda de 20 vehicles més que faríen falta si es cobriren les vacants, mentres la Conselleria d’Agricultura cedeix vehicles oficials propietat de la Generalitat als treballadors externs de VAERSA i fins i tot es fa càrrec de pagar l’assegurança.

Com que sembla que l’objectiu d’esta Conselleria és continuar l’externalització dels serveis començada pel PP a base d’augmentar el pressupost de VAERSA per a contractar treballadors temporals i deixar els funcionaris sense mitjans ni organització, tots els sindicats amb representació en el col.lectiu (CCOO, CGT, CSIF, UGT i USO) hem convocat una nova concentració de protesta el proper dijous 28 de juny a les 11 hores a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre de València i una altra programada per al dia 5 de juliol.

DOC 1 FULLA 2 DOC 1, FULLA 1 DOC 2 DOC 3, FULLA 1 DOC 3, FULLA 2 DOC 3, FULLA 3