CGT abordarà les conseqüències sobre els contractes de durada determinada en una xerrada a la Universitat de València

Sota el títol «Els contractes de durada determinada. La recent doctrina del TJUE en matèria de precarietat laboral «la CGT, en col·laboració amb Jutges per a la Democràcia i la Universitat de la València, ha organitzat un acte informatiu el dilluns 13 de març a les 10h30 al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de València (Av. Blasco Ibáñez, 21).

La sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) de 14 de setembre de 2016 ha generat tanta expectació com interrogants.

Tal com assenyala la Confederació General del Treball, la decisió judicial estableix, en referència als contractes de durada determinada, que els treballadors temporals no poden ser discriminats respecte als fixos sempre que les situacions siguin comparables.

Les conseqüències d’aquesta doctrina asseguda pel Tribunal europeu podrien afectar a l’Estat espanyol a prop de 300.000 interins ja quatre milions de treballadors temporals.

Amb l’objectiu d’informar sobre tot això, Carlos Hugo Preciado, magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i membre de Jutges per a la Democràcia; Raúl Maíllo, advocat del Gabinet Jurídic Confederal de CGT i Desiderio Martín, Secretari de Formació de CGT abordaran la qüestió amb una xerrada oberta al públic el dilluns 13 de març a les 10h30 al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de València.