Campanya per l’absolució d’Albert Capella (Sec. d’Acció Social Sindicat CGT Metall Barcelona) i la resta de vaguistes del 29M!

El proper 5 d’Octubre es celebrarà el judici als ‘4 del Poblenou’, detinguts per la vaga general del 29 de març de 2012, tres anys després dels fets.

El nostre company l’Albert, actual secretari d’Acció Social, es un dels 4 imputats. Demanen 3 anys de presó per cadascun d’ells, malgrat l’ajuntament actual de Barcelona s’ ha retirat com acusació.

Des del Sindicat del Metall us demanem a tots/es solidaritat amb la vostra participació als diferents actes que es portaran a terme el propers dies i col·laboració en la campanya fen màxima difusió

Acte de denuncia, Divendres 18 de Setembre a les 18:00h al local de la CGT Barcelona Via Laietana 18, 9º planta 08003. Aquest acte contarà entre altres companys imputats amb la participació de l’Albert.

Judici als 4 de Poblenou, Dilluns 5 d’Octubre a les 9:00h, concentració a la Ciutat de la Justícia Barcelona

Salut i revolució social

SINDICAT DEL METALL DE CGT BARCELONA

https://www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/20832534433/in/dateposted-public/

Més informació:

Qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres al telf 933103362, a l’email sindicat_metall_bcn@telefonica.net / cgtmetallbcn@gmail.com o visita’ns al Local de la CGT a Via Laietana 18, 9º planta 08003.

Segueix l’actualitat del Sindicat del metall de Barcelona @cgtmetallbcn a Twitter i Facebook

 TWITTER CGT METALL BCN

 PÀGINA FACEBOOK CGT METALL BCN

 ABOUT.ME CGT METALL BCN