Home / Convocatòries / Calendari de protestes en defensa de l’Ensenyament Públic al País Valencià

Calendari de protestes en defensa de l’Ensenyament Públic al País Valencià

pltseteSota el lema ’Aturem la LOMCE, defensem l’escola pública’, l’entitat convoca a setembre a mobilitzar-se i continuar lluitant contra les retallades en l’educació pública i contra la nova llei educativa.

Dos objectius prioritaris: aturar la LOMCE i lluitar contra les constants retallades a l’escola pública valenciana per culpa de la política educativa estatal i autonòmica. La Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic convoca de nou a mobilitzar-se tota la comunitat educativa de cara a setembre amb l’única pretensió de defensar l’escola pública que és de totes i tots i es garantia d’igualtat d’oportunitats.

D’aquesta manera convoca una sèrie d’accions d’inici de curs per a portar endavant als centres públics per tal de donar un missatge positiu i de prestigi de l’escola pública.

El calendari es concreta de la següent manera:

2 de setembre a les 18 hores
Inauguració del curs per l’escola pública. La Plataforma estarà al CEIP Ramiro Jover amb la participació de la comunitat educativa de la Malva-rosa.

3 de setembre
Coincidint amb l’inici de curs de primària i secundària, concentracions a les portes dels centres educatius.

Paral·lelament la Plataforma facilitarà als centres dissenys per a pintar murals, a més de proposar diferents tancaments lúdics i reivindicatius.