Calendari de protestes en defensa de l’Ensenyament Públic al País Valencià

Sota el lema ’Aturem la LOMCE, defensem l’escola pública’, l’entitat convoca a setembre a mobilitzar-se i continuar lluitant contra les retallades en l’educació pública i contra la nova llei educativa.

Dos objectius prioritaris: aturar la LOMCE i lluitar contra les constants retallades a l’escola pública valenciana per culpa de la política educativa estatal i autonòmica. La Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic convoca de nou a mobilitzar-se tota la comunitat educativa de cara a setembre amb l’única pretensió de defensar l’escola pública que és de totes i tots i es garantia d’igualtat d’oportunitats.

D’aquesta manera convoca una sèrie d’accions d’inici de curs per a portar endavant als centres públics per tal de donar un missatge positiu i de prestigi de l’escola pública.

El calendari es concreta de la següent manera:

2 de setembre a les 18 hores
Inauguració del curs per l’escola pública. La Plataforma estarà al CEIP Ramiro Jover amb la participació de la comunitat educativa de la Malva-rosa.

3 de setembre
Coincidint amb l’inici de curs de primària i secundària, concentracions a les portes dels centres educatius.

Paral·lelament la Plataforma facilitarà als centres dissenys per a pintar murals, a més de proposar diferents tancaments lúdics i reivindicatius.