Calendari de la Intifalla 2015

  • Les últimes falles de Rita Barberá. Cada dia, protesta a la mascletà

El moviment ciutadà ja té definit el programa de protestes que a partir d’aquest diumenge 1 de març i fins el pròxim dia 19 tindran lloc cada jornada baix del balcó de l’Ajuntament que comanda Rita Barberà.

La defensa de la llengua i la cultura valenciana, de l’educació i la sanitat publiques, de l’horta de València, del feminisme, dels barris de València, del dret a l’habitatge i les protestes contra l’absència de responsabilitats per l’accident de metro de València, la Troika, la Islamofòbia, el fracking, les prospeccions petrolieres, la revisió del PGOU de València, i l’IVA cultural, conformen, entre d’altres, els eixos de les protestes de la Intifalla enguany.

Calendari Intifalla 2015Diumenge 1 de març.  Contra la corrupció i el seu sistema podrit! Rita dimissió!Dilluns 2. Per unes falles populars, crítiques i en valencià!Dimarts 3. No oblidem l’accident del metro: 43 morts + 47 ferits = zero responsablesDimecres 4. Per una Ràdio Televisió Valenciana pública i en valencià!

Dijous 5. Cultura Lliure i sense barreres! Ni retallades ni 21%

Divendres 6. Defensem el territori: ni fracking ni prospeccions petrolíferes! Amb els treballadors forestals en lluita!

Dissabte 7. Horta és futur: No al PGOU

Diumenge 8.  Intifalla Morada: Feminisme combatiu i de classeDilluns 9. Solidaritat internacional amb els pobles: Kurdistán, Domás, Palestina, SàharaDimarts 10. Contra el racisme i el feixisme: Tanquem els CIE, combatem la islamofòbia…Dimecres 11. Sanitat pública: Gratuïta i universalDijous 12. Per una educació pública, popular i en valencià! Ni retallades ni 3+2.

Divendres 13. Capitalisme és repressió. Aturem la llei Mordassa! Juntes sense por!

Dissabte 14. Besada popular LGTBi: Lesbianes, gais, bixesuals i intersexuals en lluita!

Diumenge 15. Contra l’Europa del capital! No pagarem la seua crisi. Fuck the Troika!

Dilluns 16. Polítiques socials del poble i per al poble! Treball digne i Renda bàsica! Pensionistes, aturats, persones amb dependència i precaris en Lluita!Dimarts 17. Per una València de barris vius, crítics i combatius!Dimecres 18. Pel dret a l’habitatge, la dació en pagament i el lloguer social!Dijous 19. Tots els colors de la Lluita. Comiat popular de Barberà!